In stock
Only 5 left
SKU
Winter Warm Up hånd-og fotmaske kit

Winter Warm Up hånd-og fotmaske

Spesialpris kr 79,60 Regular Price kr 199,00
Kos deg med denne selvoppvarmende duoen for glatte, hydratiserte hender og føtter som vil takke deg for den kommende våren.

Selvoppvarmende hånd & neglebåndmaske:

Denne kokos fylte masken er sammensatt av en gjenopprettende blanding av fettsyrer rike smørstoffer og oljer, antioksidantrik vitamin E og fuktighetsgivende fruktekstrakter for en selvoppvarmende luksuriøs behandling. Ved å bruke den samme isolasjonsteknologien som i romtepper, skaper det reflekterende materialet en varmesperre for å låse inn din naturlige kroppsvarme, slik at ingrediensene kan trenge gjennom overflaten og dermed forynge tørr og sprukket hud.

Mykgjørende fot- og hælmaske:

Denne ultra rike formelen er blandet med næringsrik Shea-smør for maksimal fuktighet og hudelskende kokosnøttolje for baby-myk og fornyet hud. Tre unike japanske evig grønne ekstrakter, kjent for sine beroligende og antioksidantegenskaper, skjemmer bort overarbeidede føtter.

Settet inneholder: 1 stk Selvoppvarmende hånd & neglebåndmaske 1 stk Mykgjørende fot- og hælmaske

Mer informasjon
How to use

"Anvendelse selvoppvarmende hånd & neglebåndmaske:

1. Åpne esken, brett ut hanskene og sett de på rene og tørre hender. 2. Forsegl med påmontert klistremerke og slapp av i 10 minutter (eller lenger hvis ønskelig). 3. Fjern hanskene fra hendene, og masser den gjenværende kremen inn i huden. Det er ikke nødvendig å skylle. 4. Kast etter bruk.
Advarsel: kun for utvortes bruk - unngå kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Stopp bruken og skyll med vann om du opplever tegn på irritasjon.
 
Anvendelse mykgjørende fot- og hælmaske:                                                                                                                                                                                                                                        1. Åpne esken, brett ut støvlene og sett de på rene og tørre føtter. 2. Forsegl rundt ankelen med påsatt klistremerke og slapp av i 10 minutter (eller lenger hvis ønskelig). 3. Fjern støvlene, og masser den gjenværende kremen inn i huden. Det er ikke nødvendig å skylle. 4. Kast etter bruk.
Advarsel: kun for utvortes bruk - unngå kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Stopp bruken og kyll med vann om du opplever tegn på irritasjon."

Write Your Own Review
Du omtaler:Winter Warm Up hånd-og fotmaske
Din vurdering:
To Top