TIPS

 

HVILKE SUNSPA SELVBRUNER SKAL JEG VELGE?

Valg av SunSpa selvbruner avhenger av din naturlige hudfarge. Produktene er forskjellige i konsistens, spray, mousse eller krem, og derfor også forskjellig i bruken av de. SunSpa sine produkter kan brukes for seg selv eller i kombinasjon med hverandre. Dessuten kan du alltid selv forsterke fargen ved å spraye eller smøre deg i flere omganger. Husk at fargen forsterker seg gjennom de neste 6-8 timer etter påføring.

 

Produkt

 

 

 

 

Hva passer meg?

Passer til deg som har lys eller medium hudfarge. Best velegnet for overkroppen, armene og ansiktet. ”Gyllenbrunt utseende og en naturlig farge”

Til deg som gjerne vil oppnå en litt dypere kulør. Passer til deg som har medium eller mørk hudfarge. Best velegnet for overkroppen, armene og ansiktet.

 

Til deg som gjerne vil oppnå en litt dypere kulør over hele kroppen. Passer til deg som har medium eller mørk hudfarge. SunSpa Body Fitness er laget for deg som har et aktivt liv og trener en del. Selvbruneren holder lengre tid på huden og gir et sunt og veltrent look.

Er du mann?  Da passer denne perfekt til deg. 

SunSpa Tan-in-a-Can For Men er tilpasset den mannlige hud i både kulør og sammensetning. Fargen er maskulin og derfor velegnet til menn - med maskulin duft 

Du vil oppnå en naturlig brun farge uten å få et organsje skjær eller se "sminket" ut.

Til deg som gjerne vil oppnå en flott og solkysset kulør over hele kroppen.

SunSpa 3 Day Lotion er en unik bronzing lotion som gir deg en flott og dyp brunfarge. 

SunSpa Silkey Mousse er en unik mousse som gir deg en flott, gyllen og dyp brunfarge. Moussen er beriket med Aloe Vera og e-vitamin som gir fuktighet og dermed en mer varig gyllenbrun farge.

 

 

Hudtype

Lys/ medium hudfarge

Medium/mørk hudfarge

Lys/Medium/mørk hudfarge

Passer de fleste hudfarger

Passer de fleste hudfarger 

Passer de fleste hudfarger
Formål Best velegnet til ansiktet, armene og overkroppen

Best velegnet til ansiktet, armene og overkroppen

Best velegnet til hele kroppen

Best velegnet til ansiktet, armene og overkroppen

Til hele kroppen anbefales SunSpa Fitness

Best velegnet til kroppen Best velegnet til kroppen
 

SELVBRUNER HANDLER OM GOD TAKTIKK - ØVELSE GJØR MESTER


Din suksess med selvbruneren avhenger helt av din taktikk. Hvis du griper oppgaven ann med god ro og grundighet, er risikoen for fiasko meget, meget liten. All form for hastverk skal, og vil gå galt. Her gir vi deg en enkel fremgangsmåte, som sikrer deg en bedre suksess i daten med din Selvbruner.

1. Tørr hud tar annerledes imot fargen enn bløt, fuktig hud, så start med å ta et langt bad og eksfolier den del av din kropp, som skal brunes. Især de tørre steder som føtter, hender og albuer. Barber også ben, så du unngår, at selvbruneren setter seg i stubbene.

2. Tørk huden grundig og vent cirka 10 minutter, før du går i krig med selvbruneren. Bruk ikke olje eller bodylotion rett før du skal sprayes eller smøres inn.

3. Nå er du klar til selve innsmøringen eller sprayen, hvor fremgangsmåten er veldig forskjellig, alt etter hvilken konsistens produktet har. Uansett produkt, så sørg for å ta innsiden av armene, føttene, knærne, albuer og oversiden av hendene til sist.

Oppstår det rester rundt på kroppen, så stryk det utover og det vil være nok til å gi deg en naturlig farge. Sjekk fremgangsmåten for hver av produkttypene.

4. Når du er ferdig med å fordele selvbruneren, så vent minst 10-15 min før du tar klær på. Noen produkter anbefaler lengre tørketid. Vask dine hender grundig og børst evt. neglene, så de ikke blir misfargede. Hvis du smører deg inn om kvelden, så ta en stor, gammel t-shirt på og gå i seng. Eller bruk et hånkle å ligge på i sengen. Husk at SunSpa selvbruner skal virke 6-8 timer før du igjen kan dusje. 

 
5. Etter din date med selvbruneren - Så pass på med å gnubbe deg alt for hardt med håndkleet etter dine bad, og smør deg inn i fuktighetkrem minst en gang daglig. Da kan du regne med at fargen holder 3-5 dager.

VIKTIG!

Kan fordeles med hendene. ønskes en mørkere kulør, gjenta da behandling dagen etter. Alternativt kan man påføre den enkelte selvbruner i 2-3 lag med ca. 5 minutters mellomrom. Hvis du skal trene er det viktig at du venter 6-8 timer, eller eventuelt dusjer før du går i gang med selvbruningen. Nettopp fordi colorguiden som er i SunSpa sine produkter kan gi overskytene farge.

Bruk aldri bodylotion eller olje rett før du anvender SunSpa sine produkter. Gjør det gjerne noen timer før for å fukte huden, eller ca 8 timer etter behandlingen..
 Video

HVORFOR SUNSPA SPRAYTAN?

  • Enkel å bruke, og resultatet kommer hurtig
  • Resultatet blir jevnt over det hele, også på hendene og føttene - med en gylden naturlig glød uten striper
  • Både for gutter og jenter, unge som eldre
  • Mange ønsker idag ikke å utsette seg for solarium og solens stråler da dette på sikt kan ødelegge huden.
  • Inneholder E-vitamin som er godt for huden og som har en anti age effekt
  • Inneholder Aloe Vera som gjør huden myk
  • Noen personer har vanskeligere for å oppnå farge i solen. Her er SunSpa perfekt til å gi en naturlig og gylden farge!
  • Hvis du allikevel vil oppnå farge prøv SunSpa.
  • Inneholder ikke PARABENER.
  • Ingen lukt - "Halleluja skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank" sitat Woman 2011.

Med SunSpa Tan in a can oppnår du samme resultat som ved en professjonell behandling. Tan in a can er verdens første aerosol selvbruner som gir et perfekt og jevnt resultat hver gang, uten at den skal fordeles med hendene. 

Tan in a can består av en fargeleder som gjør deg brun med det samme og DHA, som gir deg en lekker naturlig brun kulør i løpet av ca. 6-8 timer.

 

Video -Slik påfører du SunSpa på egenhånd - Se Videoen med Caroline Berg Eriksen 

Få flere tips her

 

To Top