In stock
SKU
14

SUNSPA LUXURY MOUSSE MED ARGAN OLIE OG ACAI BÆR 200 ml. - MEDIUM+++

Spesialpris kr 129,00 Regular Price kr 299,00
SunSpa luxury Mousse er en unik mousse som gir deg en flott, gyllen og dyp brunfarge - den har en herlig mild duft av kokos. Moussen er beriket med Argan oil og Acai bær som gir fuktighet og dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge. Den fargede moussen gir en flott og naturlig farge med en gang, og tørker på kort tid. Colorguiden gjør påføringen enkel, og du oppnår derfor et jevnt resultat. Moussen er tilsatt en express formel som gør at du kan dusje allerede efter 3-4 timer, og få en flott farge. Den kan anvendes både i ansiktet og på hele kroppen. Men vi anbefaler at du bruker SunSpa Original eller SunSpa Chocolate for ansiktet.
SunSpa Mousse SunSpa luxury Mousse er en unik mousse som gir deg en flott, gyllen og dyp brunfarge - den har en herlig mild duft av kokos. Moussen er beriket med Argan oil og Acai bær som gir fuktighet og dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge. Den fargede moussen gir en flott og naturlig farge med en gang, og tørker på kort tid. Colorguiden gjør påføringen enkel, og du oppnår derfor et jevnt resultat. Moussen er tilsatt en express formel som gør at du kan dusje allerede efter 3-4 timer, og få en flott farge. Den kan anvendes både i ansiktet og på hele kroppen. Men vi anbefaler at du bruker SunSpa Original eller SunSpa Chocolate for ansiktet. Slik virker den: De aktive ingredienser i moussen gir en naturlig farge. Alle Sunspas produkter er 100 % parabenfrie. Slik påføres den: 1. PEELING Peel huden for å fjerne tørre og døde hudceller. Vær oppmerksom på ekstra tørre områder som hender, albuer, knær og føtter. Dette kan gjerne fjernes dagen før.2. FUKTIGHET Plei spesielt tørre områder som hender, albuer, knær og føtter før påføringen, og da gjerne med en god fuktighetskrem.3. PÅFØRINGEN Påfør SunSpa Silky Mousse med Latex hanske som følger med eller kjøp SunSpa sin tanning hanske som enkelt kan brukes gjenbrukes. Påfør moussen i sirkulære bevegelser på det ønskede området.  Husk alltid å tørke av negler på føtter og hender når du er ferdig.  Inneholder ikke PARABENER. Inneholder Acai Bør som er godt for huden og som har en anti age effekt Inneholder Argan Oil "Halleluja skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank" sitat Woman 2011. Ikke testet på dyr. Selvbruning for den kresne.
Mer informasjon
Annen Informasjon

SunSpa luxury Mousse er en unik mousse som gir deg en flott, gyllen og dyp brunfarge - den har en herlig mild duft af kokos. Moussen er beriket med argan oil og acaibær som gir fuktighet og dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge. Den fargede moussen gir en flott og naturlig farge med en gang og tørker på ganske kort tid. Colorguiden gjør påføringen enkel, og du oppnår derfor et jevnt resultat. Moussen er tilsat en express formel som gør at du kan dusje allrede efter 60 minutter og få en flot farge. INCI list: Aqua, Dihydroxyacetone, Ethoxydiglycol, Alcohol Denat., Butane, Glycerin, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Isobutane, Propane, Euterpe Oleracea (Acai Palm) Fruit Extract, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Parfum, Polysorbate-20, Phenoxyethanol, CI16035, CI 42090, CI19140.

Write Your Own Review
Du omtaler:SUNSPA LUXURY MOUSSE MED ARGAN OLIE OG ACAI BÆR 200 ml. - MEDIUM+++
Din vurdering:
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
To Top