info@truebeauty.no

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.selvbruner.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Personvernerklæring for True Beauty AS

Denne personvernerklæringen vil oppdateres fortløpende og ble sist oppdatert 25. oktober 2018. Den forteller om hvorfor og hvordan True Beauty AS samler inn, behandler og beskytter personopplysninger.

Personvernerklæringen gjelder all informasjon som samles inn via True Beauty AS sine hjemmesider (www.sunspa.no; www.selvbruner.no og www.patchology.no), samt markedsføring og salg av våre produkter. True Beauty AS arbeider kontinuerlig med å sikre at dine personopplysninger blir ivaretatt i henhold til gjeldende personvernlovgivning. True Beauty AS verner om din personlige integritet. Tilliten til våre kunder er vår mest verdifulle ressurs, og vi legger derfor denne Personvernpolicyen som er utarbeidet i henhold til personopplysninglovens krav, til grunn for vår virksomhet.

Policyen beskriver også dine rettigheter overfor True Beauty AS og hvordan du kan benytte deg av dine rettigheter. Dersom du har spørsmål til denne Personvernerklæringen eller til behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på info@sunspanorge.no eller kontakte True Beauty AS. Det er viktig at du tar del i og forstår Personvernpolicyen og hvordan du kan påvirke bruken av dine personopplysninger.

Vi behandler alle data konfidensielt og har taushetsplikt om informasjon du velger å dele med oss.

I tillegg til denne policyen gjelder også kjøpsvilkår på sunspa.no, selvbruner.no og patchology.no 

Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene?

True Beauty AS; Org nr 913 711 823 med adresse Badebakken 22, 0467 Oslo er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person. Dette inkluderer for eksempel navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse. Behandling av denne informasjonen inkluderer innsamling, lagring og videreformidling. Du kan komme til å gi True Beauty AS informasjon om deg selv på flere måter, slik som ved besøk eller kjøp på sunspa.no, selvbruner.no eller patchology.no, ved kunderegistrering eller ved henvendelser til True Beauty AS sin kundeservice.

Vi behandler informasjon om deg hovedsakelig for 3 formål:

  1. For å betjene deg som kunde
    Vi benytter dine personopplysninger for å oppfylle lovbestemte plikter, for å gjennomføre avtalen med deg, eller for å utføre gjøremål etter ditt ønske før en avtale blir inngått samt for at du som kunde skal motta en god tjeneste. Dette krever at True BeautyAS har tilstrekkelig informasjon om den enkelte kundes personlige forhold
  • For å bekrefte din identitet og verifisere dine person- og kontaktopplysninger;
  • For å administrere bestillingen fra deg og kundeforholdet, f.eks. for å gi deg informasjon, produkter og tjenester fra Sunspa eller Patchology;
  • For å kunne sende generelle tilbud og direktemarkedsføring
  • For å kunne gi deg en personlig tilpasset opplevelse, attraktive tilbud og kommunikasjon som er relevant for deg
  • For å følge relevant lovgivning og oppfylle rettslige forpliktelser (f.eks. krav i bokføringslov, produktansvar, forbrukervernlovgivning og krav om vern av personopplysninger i IT-systemer)
  • For å forhindre misbruk slik som bedrageri og identitetstyveri

og følgende informasjon innhentes av oss:

  • Person- og kontaktinformasjon slik som navn, fødselsdato, kjønn, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse, mobiltelefonnummer, mv; samt
  • Konto- og betalingsopplysninger (dog ikke kortnummer og CVC-kode) og fakturainformasjon, mv.
  1. For å sende deg informasjon
    True Beauty AS kommuniserer også med interessenter som ikke er direkte kunder. Personer som har samtykket til det vil motta informasjon i vårt nyhetsbrev om nye produkter, trender eller følge med på utviklingen av skjønnhetsprodukter

Når du melder deg på utsendelsen samtykker du til at vi kan behandle ditt navn og e-postadresse til dette formålet i henhold til markedsføringsloven og personopplysningsregelverket. Informasjonen lagres inntil samtykket trekkes tilbake.

 

  1. For å forbedre våre tjenester til deg
    Vi jobber kontinuerlig for å forbedre din opplevelse av våre kommunikasjonsflater, både teknisk og innholdsmessig. Derfor har vi behov for å forstå våre kunder og vårt totale publikum bedre. Når du besøker våre nettsider eller våre sider på sosiale medier samles det derfor inn informasjon om din adferd via enheten(e) du bruker.

Informasjonen samles inn ved hjelp av informasjonskapsler, og inkluderer type enhet, operativsystem og nettleser, IP-adresse og sidehenvisning. Informasjonen samles inn ved hjelp av informasjonskapsler av Google Analytics og Facebook, som behandler informasjonen på selvstendig grunnlag. True Beauty AS mottar all informasjon fra disse i aggregert form, dvs. som statistikk. Vi kan ikke spore informasjonen tilbake til deg, og benytter heller ikke verktøy for profilering av personer. 

 

Når du bruker True Beauty sine tjenester slik som ved kjøp eller besøk på våre hjemmesider (sunspa.no;selvbruner.no eller patchology.no) ved kundeinnmelding eller når du kontakter kundeservice samler vi følgende personopplysninger om deg: 

  • Navn, fødselsdato, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse, mobiltelefonnummer, mv;
  • Informasjon om varer og/eller tjenester som du har vist interesse for på sunspa.no;selvbruner.no eller patchology.no gjennom søk og klikk;
  • Informasjon om e-post fra True Beauty AS åpnes og hva du klikker på i e-postmeldingen;
  • Dine ordre og din kjøpshistorikk som kunde og besøkende;
  • Samtale, e-post, chattefunksjon eller henvendelse via sosiale medier til True Beauty sin kundeservice
  • Informasjon om din bruk av True Beauty AS sine tjenester, slik som svartid for sider, nedlastningsfeil, hvordan du åpnet og forlot tjenesten;
  • Resultat fra kundetilfredshets- eller markedsundersøkelser;
  • Enhetsinformasjon slik som IP-adresse, språkinnstillinger, geografisk informasjon om enheten og nettleserinnstillinger

Bruk av eksterne parter

True Beauty AS kan kun dele dine personopplysninger med tredjeparter dersom behandlingsgrunnlag foreligger. Dette inkluderer myndigheter, samt våre samarbeidspartnere som bidrar til at vi kan utføre våre tjenester. Databehandleravtaler mellom True Beauty AS og hver av leverandørene for disse verktøyene regulerer hvordan informasjonen behandles.

I enkelte tilfeller bruker True Beauty AS informasjon som mottas fra andre kilder, slik som ved oppdatering av adresseinformasjon fra ekstern adresseleverandør. Videre benyttes annonseringsnettverk, måleverktøy eller tredjeparter som hjelper oss eller dem til å forstå brukeratferd og preferanser. Eksempelvis kan en annonsør gi True Beauty AS informasjon om hva som skjedde etter klikk på annonse, slik at True Beauty AS skal kunne måle annonseeffektiviteten og bli mer relevante for deg som kunde.

Sosiale medier

Om du velger å følge True Beauty AS på sosiale medier må du vite at personopplysninger og annen informasjon du har gitt til disse mediene kan leses, samles, og brukes av andre brukere av den sosiale medietjenesten. Vi har liten eller ingen kontroll over og står ikke ansvarlig for andres bruk, misbruk eller underslag av personopplysninger eller annen informasjon som du selv bidrar med til noen sosiale medietjenester. Som eier av sidene mottar vi statistikker over besøk og bruk men vi lagrer ikke denne informasjonen selv.

Systemoperatører for CRM-system og oppgavebehandling 

For å kunne håndtere personopplysninger som trengs for å administrere kundeforholdet og nå ut med tilbud til kunder av True Beauty AS.

 

RETUR POLICY

Du kan retunere uåpent varer kjøpt hos oss mot kvittering innen 14 dager..

Products there make you glow
You don't have permission to register

Reset Password